توصیه های 10 گانه برای فرار از چربی ها
«حوادث امروز» کارشناسان تغذیه چربی‌ها را به دو بخش اصلی تقسیم می کنند: چربی های اشباع و غیر اشباع که هر کدام انواع مختلفی دارند و در غذاهای مختلف می توان آنها را یافت. نکته اینجاست که در اغلب غذاهایی که در وعده‌های روزانه مصرف می کنیم، انواع و اقسام چربی های اشباع شده وجود دارند؛ از محصولات لبنی پرچرب مانند کره، پنیر، گوشت های چرب و فرآوری شده تا انواع کیک و بیسکویت و نکته اینجاست که این نوع چربی ها نه تنها برای سلامتی مضر هستند بلکه سبب اضافه وزن و به هم خوردن رژیم های لاغری می شوند.