۶۵ گرم کره نرم شده ۱ عدد تخم مرغ ۳ ق غ شکر نصف پاکت بکینگ پودر ۱/۵ لیوان آرد ?برای داخلش?? ۱ کیلو پنیر لبنه (کوآرک) ۴ عدد تخم مرغ ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۲ پاکت پودینگ وانیلی (۳۷×۲ گرم) ۱ پاکت وانیل (اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر) ?طرز تهیه?? ابتدا قسمت پایه رو آماده میکنیم. کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و بکینگ پودر رو داخل ظرفی میریزیم، توش آرد رو کم کم اضافه کرده و ورز میدیم خمیر رو ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم سپس داخل قالب کمربندی ۲۸ سانتی متری کاغذ روغن پهن میکنیم.خمیر توی یخچال استراحت داده شده رو باز کرده و کناره های قالب و پایش قرار میدیم. سپس داخل یه ظرف گودی پنیر لبنه، روغن مایع، شکر و شیر رو ریخته و هم میزنیم. پودینگ وانیلی و وانیل رو اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم و در نهایت پوست لیمو رو رنده کرده و هم میزنیم. مواد داخلی آماده شده رو داخل قالب میریزیم برای اینکه هنگام پخت خمیر ترک بر نداره، تو طبقه پایین فر یه کاسه کوچیک آب میذاریم. توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بالا پایین تنظیم شده حدود یک ساعت و ده دقیقه میپزیم. بعد ۳_۴ ساعت استراحت، برش میزنیم (طبق ویدیو) و با شکلات تزیین میکنیم. حداقل ۲_۳ ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.شکلات رو به مقدار دلخواه استفاده کنین. میتونین با شکلات و میوه هم تزئینش کنین. نوش جان??❤